'Hartensprong' 2019 ♥️

 

Wanneer maakt(e) jouw hart een sprong? 

 

Op zondag 14 juli 2019 hebben we een geweldige seizoensafsluiting, genaamd Hartensprong, gehad. 

Het was een dansvoorstelling boordevol Jazzdans, Streetdance en Ballet. 

Met de voorstelling vroegen wij meer aandacht voor het werk van stichting ‘Het Vergeten Kind’.  

Uit onderzoek blijkt namelijk dat Nederlandse kinderen de gelukkigste kinderen ter wereld zijn. Helaas is dit toch niet altijd het geval. Deze stichting zorgt voor liefde en aandacht voor de kinderen die niet meer thuis kunnen wonen.

Voor hen haalde wij maar liefst €802,- op!

 

Ik wil nogmaals een ieder bedanken voor je hulp, steun en inzet! Sponsoren ook hartelijk dank voor alles! Wij kijken ernaar uit om volgend jaar weer iets moois neer te zetten! 


Liefs,

Tireshma 

'movie magic'2020

Zondag 4 Oktober 2020 was het zover! We mochten, na een onrustige periode van alle maatregelen en onzekerheden, knallen op het nieuwe podium van het nieuwe Theater Zuidplein te Rotterdam. Pas 17 september was dit theater geopend door niemand minder dan onze Koningin Maxima! En wij mochten als eerste dansschool onze dansvoorstelling opvoeren!

 

Door alle maatregelen hebben wij besloten 3 voorstellingen te geven, zodat iedere familielid de kans zou krijgen zijn/haar kind te zien stralen!

 

Het thema van de voorstelling was Movie Magic! Naast onze wedstrijddansen kwamen er ook allerlei film liedjes en acts langs, helemaal in het thema van! Denk aan Frozen, Lion King, Hercules, Aladdin, Ghostbusters en nog veel meer! Kinderen vanaf 3 jaar straalden als nooit tevoren en toverden bij iedereen een lach op het gezicht!

 

Dit keer deed de Dancemixx volwassenen groep ook mee! Naast de kinderen hebben zij ook kunnen stralen met een prachtige moderne dans! De kinderen hebben ontzettend gestraald en hun best gedaan, sommige kinderen hebben wel drie shows gedanst, kortom, het was geweldig.

 

Dat getuigd maar weer hoe flexibel iedereen is, door ondanks alle onzekerheden en maatregelen toch iets moois in deze bizarre tijden neer te zetten!

 

Graag tot de volgende voorstelling!

 

Liefs,

Tireshma

'Diva's& Divo's'2021

Zondag 11 juli 2021 was het zover! Na weer een periode van lockdowns en maatregelen, mochten de theaters toch met een versoepeling open. Met 2 voorstellingen, opnieuw in het Zuidplein Theater te Rotterdam, met een vast aantal zitplaatsen konden de voorstellingen toch doorgaan! We waren ontzettend blij!

 

Onze dansvoorstelling genaamd Diva's& Divo's; naam bedacht door de leerlingen :) ging over alle kracht die de dansers deze afgelopen periode hebben opgebouwd. Ze hebben zich heel flexibel moeten opstellen, denk aan online danslessen, danslessen in de buitenlucht. Onze inspiratie haalden we in deze moeilijke tijd bij elkaar d.m.v. muziek en dans!

 

Tijdens de voorstelling kon je daarom genieten van choreografieën, die met veel plezier, op liedjes met een boodschap van kracht en positiviteit, werden gebracht. 

Denk aan artiesten als Michael Jackson, Beyonce, Janet Jackson, Madonna, Christina Aguilera, Stevie Wonder, Ariana Grande en Adele! De voorbereidingen brachten ons veel plezier en dat was te zien in de voorstelling! Alle kinderen hebben gestraald en de dansshows gerocked! 

 

Ik wil hierbij alle hulp(ouders) bedanken die ervoor hebben gezorgd dat we dit mogelijk konden maken, alle publiek en natuurlijk alle dansers! We kijken alweer uit naar onze volgende dansvoorstelling op zondag 3 juli 2022!

 

Graag tot de volgende show,

 

Liefs,

Tireshma

'Love& Light'2022

Zondag 3 juli mochten we weer laten zien waar we al die maanden naartoe hebben gewerkt! Dit keer stonden we in Theater het Kruispunt in Barendrecht. Onze voorstelling had het thema: Love& Light! 

 

Wij vonden dit een toepasselijke thema, omdat we na een roerige periode, dmv liefde te geven, toch de kracht hebben gevonden om het 'licht' aan het einde van de tunnel te zien!

De doorzettingsvermogen en de kracht van alle leerlingen, elke dansles weer, heeft dit mogelijk gemaakt. 

 

Op zondag in de vroege ochtend meldden de dansers zich al aan. Met hun haren al strak in de kapsel en de showkleding aan, waren ze er helemaal klaar voor! Na het aantrekken van de dansschoenen was het tijd voor het vloerverkennen. Dit houdt in dat iedere groep het podium betreed en de posities van de choreografieën oefent. De overige groepen konden, op dat moment, vanuit het publiek meegenieten! Het was een feestje!

De jongste leden van de dansschool, meldden zich later aan, waarop zij even kennis konden maken met het podium! 

Daarna was het tijd voor de lunch, en de make up! En voor we het wisten was het SHOWTIME!

 

Alle dansers hebben geweldig gestraald op het podium! Dit keer werden er groepen van verschillende locaties, Delft/Zoetermeer/Rotterdam,  vaker samengevoegd om een dans te laten zien! Met als resultaat een podium vol vrolijke en enthousiaste gezichten in stoere en mooie dansoutfits, die een energiek optreden weggaven!

Het publiek heeft, net als ons, enorm genoten en liet zich dan ook horen tijdens de voorstelling!

 

Al met al hebben we weer een geweldige ervaring mogen beleven, met dank aan alle hulp voor- en achter de schermen! 

Zonder jullie was het niet gelukt!

 

We kijken alweer uit naar het volgende avontuur!

 

Liefs,

Tireshma

DANCE 2 BEATS 10 jaar! Let's Celebrate!

Zondag 2 juli hadden we de eer om ons 10 jarig bestaan te vieren in het ISALA theater in Capelle aan den IJssel!

Nadat sochtends de crew en de dansers geariveerd waren, konden we beginnen met het vloerverkennen! Hierbij oefenen de dansers hun posities op de dansvloer en terwijl we dit doen worden de lichten gecheckt!

 

Dit jaar hebben we gewerkt met presentatie tijdens de voorstelling. Dit beviel erg goed! De leerlingen die van zich wilden laten horen kregen de kans! Ook werd er iets over de groepen verteld. Iedere danser van Dance 2 Beats uit Rotterdam, Delft en Zoetermeer waren aanwezig. 

 

Iedereen heeft zijn kunsten laten zien op het podium! Kostuums, make up en haren mochten natuurlijk ook niet ontbreken! Er was veel koek en snoep want er moest gevierd worden dat we 10 jaar bestaan! 

 

Alle dansen zagen er geweldig top uit! Iedereen straalde en was vol energie! Dit was ook met name te danken aan de hulpouders achter de schermen! Zij zorgden dat de kinderen er netjes uitzagen, gegeten hadden en klaar om op te treden waren! Zonder deze lieve ouders was het niet gelukt!

 

Daarnaast moest er ook afscheid genomen worden van een paar dansers die de wijde wereld ingaan en beginnen met studeren! Deze dansers hebben de afgelopen 9 jaar Dance 2 Beats door dik en dun gesteund. Hier zijn wij hen erg dankbaar voor! Ze zullen altijd welkom zijn! 

 

Het was weer een geweldige show, vol verassingen! Alle dansers en hulp bedankt! Op naar 11 jaar!

 

Liefs,

Tireshma