Zondag 4 Oktober 2020 was het zover! We mochten, na een onrustige periode van alle maatregelen en onzekerheden, knallen op het nieuwe podium van het nieuwe Theater Zuidplein te Rotterdam. Pas 17 september was dit theater geopend door niemand minder dan onze Koningin Maxima! En wij mochten als eerste dansschool onze dansvoorstelling opvoeren!

 

Door alle maatregelen hebben wij besloten 3 voorstellingen te geven, zodat iedere familielid de kans zou krijgen zijn/haar kind te zien stralen!

 

Het thema van de voorstelling was Movie Magic! Naast onze wedstrijddansen kwamen er ook allerlei film liedjes en acts langs, helemaal in het thema van! Denk aan Frozen, Lion King, Hercules, Aladdin, Ghostbusters en nog veel meer! Kinderen vanaf 3 jaar straalden als nooit tevoren en toverden bij iedereen een lach op het gezicht!

 

Dit keer deed de Dancemixx volwassenen groep ook mee! Naast de kinderen hebben zij ook kunnen stralen met een prachtige moderne dans! De kinderen hebben ontzettend gestraald en hun best gedaan, sommige kinderen hebben wel drie shows gedanst, kortom, het was geweldig.

 

Dat getuigd maar weer hoe flexibel iedereen is, door ondanks alle onzekerheden en maatregelen toch iets moois in deze bizarre tijden neer te zetten!

 

Ik ben ontzettend trots en dankbaar op iedereen die deze prachtige voorstelling mogelijk hebben gemaakt!

Bedankt allemaal!

 

Volgend jaar gaan we er ook weer iets moois van maken! We kunnen nu al niet wachten!