Zondag 11 juli 2021 was het zover! Na weer een periode van lockdowns en maatregelen, mochten de theaters toch met een versoepeling open. Met 2 voorstellingen, opnieuw in het Zuidplein Theater te Rotterdam, met een vast aantal zitplaatsen konden de voorstellingen toch doorgaan! We waren ontzettend blij!

 

Onze dansvoorstelling genaamd Diva's& Divo's; naam bedacht door de leerlingen :) ging over alle kracht die de dansers deze afgelopen periode hebben opgebouwd. Ze hebben zich heel flexibel moeten opstellen, denk aan online danslessen, danslessen in de buitenlucht. Onze inspiratie haalden we in deze moeilijke tijd bij elkaar d.m.v. muziek en dans!

 

Tijdens de voorstelling kon je daarom genieten van choreografieën, die met veel plezier, op liedjes met een boodschap van kracht en positiviteit, werden gebracht. 

Denk aan artiesten als Michael Jackson, Beyonce, Janet Jackson, Madonna, Christina Aguilera, Stevie Wonder, Ariana Grande en Adele! De voorbereidingen brachten ons veel plezier en dat was te zien in de voorstelling! Alle kinderen hebben gestraald en de dansshows gerocked! 

 

Ik wil hierbij alle hulp(ouders) bedanken die ervoor hebben gezorgd dat we dit mogelijk konden maken, alle publiek en natuurlijk alle dansers! We kijken alweer uit naar onze volgende dansvoorstelling op zondag 3 juli 2022!

 

De dvd van de show is wegens omstandigheden helaas nog niet beschikbaar. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Graag tot de volgende show,

 

Liefs Tireshma